Saterdag 26 September – Padkos

SATERDAG – PADKOS

Uit die dagboek PADKOS, uit die Lewende Bybel

…maar die wat hulle verwagting op die Here stel, kry nuwe krag (Jes.40:31) – Want as ek swak is, dan is ek sterk (2 Kor.12:10) – Die genade wat Ek jou gee, is genoeg. Hoe swakker jy is, hoe meer kan my krag deur jou werk (2 Kor.12:9) – Laat jou bekommernis aan die Here oor en Hy sal vir jou sorg… (Ps.55:23) – Die Here is naby my om my te help (Ps.118:7) – Die versoekings wat julle teëkom, is nie anders as die wat ander mense ook ondervind nie. Maar God sal… sorg dat die versoeking nie so sterk word dat julle nie daarvoor kan ‘nee’ sê nie. As die versoeking kom, sal Hy vir julle wys hoe om daarvan los te kom en Hy sal julle krag gee om dit te verdra (1 Kor.10:13).

Manie Sep 25th 2009 04:26 pm Padkos No Comments yet

Comments are closed.