SATERDAG 29 JUNIE – PADKOS

SATERDAG                             PADKOS

Uit die dagboek PADKOS, met verse uit die Lewende Bybel, wat dieselfde tema het, bymekaar gerangskik.

 

Laat jou bekommernis aan die Here oor en Hy sal vir jou sorg. Hy sal iemand wat aan Hom gehoorsaam is nooit laat strui­kel nie (Ps.55:23) Julle moet julle nie oor enigiets bekommer nie. Bid daaroor en sê vir God duidelik wat julle wil hê. Vra Hom om dit vir julle te doen en sê vir Hom dankie! Dan sal God julle sy wonderlike vrede gee wat ‘n mens nooit met jou verstand kan verklaar nie. Sy vrede sal wag hou oor julle hart en julle gedagtes omdat julle aan Christus behoort (Fil.4:6,7). Moenie die hele dag lank kwaad bly en vanaand so gaan slaap nie (Ef.4:26). God het julle uitgekies en julle sy eiendom gemaak want Hy het julle lief. Daarom moet julle ook meegevoel hê en opreg vriendelik wees. Al sou een van julle rede hê om te kla oor wat ‘n ander een aan hom gedoen het, moet julle mekaar verdra en vergewe (Kol.3:12,13). Dit was as gevolg van ons misdade en ons skuld dat Hy deurboor is en met geweld doodgemaak is (Jes.53:5). Dit is die Here self wat jou sal lei en by jou sal bly. Hy sal jou nooit in die steek laat, van jou af weggaan nie (Deut.31:8).

Manie Jun 22nd 2013 01:13 pm Padkos No Comments yet

Comments are closed.