SATERDAG 26 JANUARIE – PADKOS

SATERDAG                           PADKOS

Uit die dagboek PADKOS, met verse, uit die Lewende Bybel.

 

Maar Ek het gekom sodat julle die lewe ten volle kan hê (Joh.10:10). Want die sonde het sy loon wat hy uitbetaal, en dit is die dood. Maar God het ‘n geskenk wat Hy ons verniet gee, en dit is die ewige lewe wat Christus Jesus ons Here vir ons moontlik gemaak het (Rom.6:23). Deur een mens en die sonde wat hy gedoen het, het die dood mag gekry oor alle mense (Rom.5:17) . …dit is ook deur ‘n Mens, deur Christus, dat die wat dood is, weer sal lewe…almal wat aan Christus behoort, sal weer lewe (1 Kor.15:21,22). En noudat Jesus Christus, ons Redder, gekom het, het God se plan duidelik geword. Want Jesus het die dood se mag weggeneem en vir ons die lewe gebring waaraan daar nooit ‘n einde sal kom nie (2 Tim.1:10).

Manie Jan 19th 2013 12:55 pm Padkos No Comments yet

Comments are closed.