SATERDAG 3 NOVEMBER – PADKOS

SATERDAG                   PADKOS

 

Here, almal wat vir U ken, vertrou op U want U sal die wat U aanbid nooit in die steek laat nie. (Spr.18:10-11). Daar is geen ander God wat met U vergelyk kan word nie, want U vergewe die sonde van u volk wat oorgebly het. U bly nie vir altyd kwaad nie, en U wil graag u getroue liefde aan ons bewys. U sal ons weer jammer kry en ons sondes on­der u voete vertrap en hulle diep in die see gooi (Miga 7:18– Julle is saam met Christus lewendig gemaak en het nou `n nuwe lewe. Lê julle dan toe op die dinge van die hemel, waar Christus nou in die ereplek aan die regterkant van God sit. Laat julle gedagtes vol wees van dié dinge wat in die hemel is en nie die dinge wat hier op aarde is nie (Kol.3:1,3).

Manie Oct 27th 2012 02:45 pm Padkos No Comments yet

Comments are closed.