SATERDAG 27 OKTOBER – PADKOS

SATERDAG                         PADKOS

Uit die dagboek PADKOS.

 

Ek is die regverdige God wat kan red.. (Jes.45:21 ). – Dit be­te­ken dat God die mense met Homself ver­soen het deur die dood van Christus, want God sê, hulle is nou nie meer skuldig, oor die son­de wat hulle gedoen het nie (2 Kor.5:19). –dit is Jesus Christus, wat ons skuld be­taal het toe sy bloed aan die kruis ge­­vloei het. As iemand dit glo, kom daar vrede tus­sen God en hom…(Rom.3:25,26). – Dit is nog nie duidelik presies hoe ons in die toekoms sal wees nie. Wat ons wel weet, is dat ons soos Christus sal wees as Hy te­rug­kom, want dan sal ons Hom sien soos Hy werk­lik is (1 Jh.3:2).– As die Gees van God in julle woon, sal die­selfde God wat Christus weer lewendig ge­maak het, ook julle….weer lewendig maak. (Rom.8:11).).

Manie Oct 20th 2012 12:03 pm Padkos No Comments yet

Comments are closed.