SATERDAG 6 OKTOBER – PADKOS

SATERDAG                   PADKOS

 

Hoe kan ‘n mens wat uit ‘n ander mens gebore is dan ooit voor God sonder skuld wees? (Pred.7:20). – Was my skoon van die skuld wat aan my kleef en reinig my van my sonde. Want ek besef hoe ver­keerd ek gedoen het en ek bly gedurig bewus van my foute (Heb.4:1). – Die Heilige Gees wat ook Here is, verander ons om al meer soos Christus te word en…sy heerlikheid te kan weerspieël (2 Kor.3:18). Abraham het aangehou om op God te vertrou en nie toegelaat dat daar twyfel in sy hart kom oor die belofte van God nie.….Want dit was om vir ons sondes te betaal dat (Jesus) dood­ge­maak is en dit was om ons saak by God reg te maak dat Hy weer lewendig gemaak is (Rom.4:20-24). –-  Ons sê ons glo dat God ons verlos het en ons sien uit na wat Hy nog vir ons  gaan doen. Hieraan moet ons vas­hou en nooit twyfel nie, want dit is God wat dit be­loof het, en op Hom kan ons reken (Heb.10:23). – Ons God is in die hemel en Hy maak presies soos Hy besluit het (Ps.115:3).  - Daar is niks wat vir God onmoontlik is nie (Luk.1:37).  – ….ons wat Christene is, kry ook swaar. Ons het reeds die Heilige Gees … maar ons verlang ook in ons harte na die oom­blik wanneer God openlik sal verklaar dat ons sy kinders is en ons heeltemaal sal vrymaak, ook van die gebreke van ons liggaam (Rom.8:23-24).

Manie Sep 28th 2012 05:51 pm Padkos No Comments yet

Comments are closed.