SATERDAG 25 FEBRUARIE – PADKOS

SATERDAG                          PADKOS

Uit die dagboek PADKOS, met verse uit die Lewende Bybel.

 

Wees bly oor die wonderlike toekoms wat voor julle lê… (Rom.12:2). As ons vertroue op Christus ons net hoop gee tot by die graf en niks verder nie, dan moet ons, Christene, meer bejammer word as eni­ge ander mense (Kol.1:5). Julle moet bly wees omdat jul­le aan die Here verbind is. Ek wil dit nog ’n keer sê: julle moet bly wees (Fil.4:4). Die Heilige Gees (sal) met soveel krag in julle werk dat julle nooit sal twyfel aan die wonderlike vooruitsig wat vir julle wag nie (Rom.15:13). Laat ons God, die Vader van ons Here Jesus Christus, prys omdat Hy so won­­­der­lik goed was vir ons. Hy het ons die nuwe ge­boor­te gegee, sodat ons nou ook met sekerheid kan uitsien na die dinge wat vir ons voorlê. God het al die dinge vir ons moontlik gemaak toe Hy vir Je­sus Christus uit die dood lewendig gemaak het. Julle kan Hom nou nog nie sien nie, maar tog ver­trou julle op Hom en is julle vol van die onbe­skryflike hemelse vreugde (1 Pet.1:3,8).

Manie Feb 19th 2012 02:03 pm Padkos No Comments yet

Comments are closed.