SATERDAG 4 FEBRUARIE – PADKOS

SATERDAG                   PADKOS

 

…die Here sê…jy moet nou moed skep en aan die werk spring (Hag.2:4). Ek is die wingerdstok en julle is die lote. Iemand wat aan My verbind bly en Ek aan hom, dra baie vrug…sonder My kan julle niks doen nie (Joh.15:5). Vir al hierdie dinge sien ek kans omdat Christus my die krag daarvoor gee (Fil.4:13). Julle moet sterk wees, maar die krag kom van die Here want al die mag behoort aan Hom (Ef.6:10). Julle blydskap oor wat die Here gedoen het, sal julle weer nuwe krag gee (Neh.8:11). Laat dié wat hulle hande slap laat hang van moedeloosheid weer moed skep en laat dié wat lam in die knieë geword het van vrees weer regop staan (Sag.8:9). Dit is Ek wat jou stuur en Ek gee jou die krag om dit te doen (Rig.6;14).

Manie Jan 29th 2012 06:18 pm Algemeen No Comments yet

Comments are closed.