SATERDAG 30 JULIE – PADKOS

SATERDAG      –    PADKOS VIR VANDAG

Uit Padkos – die dagboek uit die Die Lewende Bybel.

 Moenie bang wees nie, want Ek het jou verlos. Ek het jou op jou naam geroep, jy behoort aan My. As jy deur diep water moet gaan, sal Ek by jou wees. As jy deur riviere moet gaan, sal hulle jou nie wegspoel nie (Jes.43:1). Jou sonde en jou mis­da­de het Ek soos ‘n miswolk weggevee. Kom te­rug na My toe, want Ek het jou verlos (Jes.44:22). Die prys wat vir julle betaal is, was die kosbare bloed van Christus. Want Hy is die volmaakte en fout­­lose Lam van God wat vir ons geof­fer is (1 Pet.1:19). Maar daar is Een wat hulle vrymaak, en Hy het groot krag…Hy sal hulle saak verdedig en Hy sal vre­de in hulle land bewerk (Jer.50:34). Die ska­pe wat my Vader vir My gegee het, is die be­lang­­rikste van almal. Niemand kan hulle uit die han­de van die Vader uitruk nie (Joh.10:29). Dit is hier­die Here Je­sus wat sy lewe gegee het om die prys van ons son­des te betaal en ons te red uit hier­die sondige wê­reld waarin ons nou is (Gal.1:3-5).  Maar God se ge­na­de en liefde is baie groot. Selfs toe ons nog gees­telik dood was in die sonde het Hy ons saam met Christus lewendig gemaak. Daarom is dit net deur sy goedheid dat Hy ons gered het. Hy het ons met Christus Jesus verbind sodat ons ook saam met Christus uit die dood lewendig gemaak is en saam met Hom ‘n ereplek in die hemel gegee is (Ef.2:4-6).

Manie Jul 29th 2011 05:00 pm Padkos No Comments yet

Comments are closed.