Saterdag 15 Januarie – Padkos

SATERDAG PADKOS VIR VANDAG

Uit Padkos – die dagboek uit die Lewende Bybel

Mense wat ’n brandende begeerte het om te doen wat God wil hê, kan bly wees want God sal daardie begeerte be­vredig! (Mat.5:6) – Waarom gee julle geld uit vir kos wat ’n mens nie kan versadig nie? As julle mooi luister wat Ek sê, sal julle die beste kos hê en julle diepste begeerte sal bevredig word (Jes.55;2). – Ek is die brood wat vir die mense die lewe gee. ’n Mens wat na My toe kom, sal nooit weer honger word nie, en ’n mens wat in my glo, sal nooit weer dors word nie (Joh.6:35). Elke keer wat ek ge­dink het ek val, het U my met U getroue liefde vas­gehou (Ps.94:18). – `n Mens wat na My toe kom, sal Ek nooit wegjaag nie (Joh.6:3)

Manie Jan 14th 2011 01:49 pm Padkos No Comments yet

Comments are closed.